Besviken på Wild West Steakhouse i Örebro

Hela min familj var på Wild West Steakhouse i Örebro på Annandag jul. Vilket blev en stor besvikelse, och absolut inte värt pengarna. Vi har varit där många gånger och ätit men aldrig blivit så missnöjda som nu.

Wild West Steakhouse ÖrebroFem olika rätter beställdes in och ingen av oss var vidare nöjd. Många rätter serveras med: dollarchips, coleslaw, majskolv, aioli & bearnaisesås. En av de beställda rätterna var med deras hamburgare som enligt servitrisen skulle serveras rosa. Burgaren var allt annat än rosa, den var så genomstekt den kan bli. Och mycket torr. Jag beställde kyckling och den var också mycket torr. Det vegetariska alternativet Fajitas med quorn var dåligt kryddat, ok men inte mer. Har varit bättre förut. Chicken wings (ny på menyn) var ok, men inget mer. Den absolut sämsta rätten måste ändå vara deras ribs. Fy vad besviken sonen var på dom. De har bara blivit sämre och sämre..tyvärr. ”Våra omtalade ribs som vi röker själva” står det på menyn. De var torra, nästan inget ätbart på, och sega. Bra ribs ska bara falla isär och finnas lite mat på i alla fall.Wild West Steakhouse Örebro

Har tidigare testat dessert, Tobleronefondue. Den var fräsch och god..i alla fall då.

Något positivt med Wild West Steakhouse?

Ett plus kan dom få för att de serverar drycken i kalla glas. Det är inte många i Sverige som gör. Däremot nästintill obefintligt utbud på amerikansk öl. Vilket är dåligt på ett så kallat Steakhouse.

Det är så tråkigt när man hittar en restaurang som man gillar konceptet på och sen kan de inte hålla kvalitén. Som sagt så har vi ätit där många gånger och tidigare varit nöjda. Men handen på hjärtat, de två sista gångerna har inte varit bra. Maten håller inte samma kvalité som förut. Ej heller servicen.

Vad detta beror på vet jag inte, men jag hoppades att de skulle kunnat behålla samma standard som från början med både mat och service. Om de vill ha återvändande gäster vill säga.

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz