Vi har ätit på Enellys Örebro

Vi har ätit på Enellys Örebro många gånger då det finns något för alla oavsett ålder och tycke och smak. 

Vi har ätit på Enellys ÖrebroDetta är en snabbmatsrestaurang med ett lite annat utbud än de vanligaste kedjorna. Man kan äta allt från burgare, spett, sallad, burrito, wrap, fish’n chips, och så finns det american pancakes och nuggets och burgare på barnmenyn. De har givetvis milkshake och glass också, plus en del annat. Det är smidigt att parkera utanför också (gratis). Det ligger nära motorvägen som går genom staden, så alltså inte mitt i city.

Miljön inne på restaurangen är sådär, duger som en snabbmatsrestaurang. Det är gott om sittplatser, ibland välstädat, ibland inte. Ganska bra service tycker jag nog, i alla fall om man jämför med just snabbmatsställen. Det finns några stycken som vet vad bra service är i alla fall:).

När det gäller maten så tycker jag att den generellt är bättre än de vanliga kedjornas utan att nämna några namn. Råvarorna smakar bättre, ser bättre ut. Jag har ätit vanliga burgare, deras kycklingburgare (som är god) och det jag nästan tror är godast där, kycklingwrap (fast utan pommes i). Jag har även testat spett och quesadillas och sallad, så som sagt det finns nog något för de flesta.

Idag är konkurrensen hård bland snabbmatsrestaurangerna och det gäller att de kan hålla en jämn kvalité till en rimlig prisnivå. Det öppnar nya ställen överallt med burgare känns det som, vilket är positivt för det borde innebära att folket får upp ögonen för hur olika en burgare kan smaka. Jag hoppas även att man har förstått hur viktiga råvarorna är (tänk på det McDonalds, Max, Burger King).

Om vi nu återgår till Enelly’s i Örebro och ni precis som vi ibland har vägarna förbi Örebro så tycker jag absolut att det är värt att testa. Prisnivån anser jag är rimlig, man blir ordentligt mätt där.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz