Talika Lipocils Expert för ögonfransar

Talika Lipocils Expert för ögonfransar utlovar en lösning på bara 28 dagar. 

Känner du att dina ögonfransar är för korta, glesa, spröda eller saknar glans och volym? Vill du dessutom ha de fylligare, mörkare och perfekt formade? Ja, ja, ja.. Om du som jag svarar ja på flera av dessa frågor så kan du förstå att jag blev intresserad när jag hittade Talika Lipocils Expert för ögonfransar. Detta lovas helt utan biverkningar.

Talika Lipocils Expert för ögonfransar

 

 

 

 

Lipocils Expert har en dubbel-applikator gjord av en mascaraborste och en svamp-applikator. Man använder svamp-applikatorn för att applicera lite av produkten på ögonlocken närmast fransroten, och borsten på fransarna. Applicera varje morgon och kväll i 28 dagar, övergå sedan till 1 gång om dagen. Kan användas ensam eller under mascara.

Jag har använt denna i drygt fyra månader nu och riktigt så fantastisk som beskrivningen var blev inte resultatet. Tyvärr tog jag inga före och efter bilder, men jag vet hur mina fransar var och jag vet hur de är nu. Fransarna är glansigare, de är fler (tappar inte lika många) och lite mer böjda. Inte så att jag klarar mig utan ögonfransböjaren. Men de är bättre. En av de kanske viktigaste sakerna är att den inte irriterar mina ögon alls. Jag brukar annars vara lite känslig med rinnande ögon och tycka att produkter kan irritera, men inte denna.

Talika Lipocils Expert för ögonfransar

 

 

 

 

Det känns lite som när man vårdar håret med balsam och inpackning, håret blir glansigare och finare. Talika Lipocils Expert för ögonfransar känns vårdande och därför har jag valt att fortsätta med produkten. Den är dessutom väldigt dryg vilket gör att den inte blir dyr, min är långt ifrån slut. Priset ligger idag på ca 299-389:- beroende på vart man köper den. Men håll utkik för ibland dyker det upp kampanjer och erbjudanden, och då är det ju ett ypperligt tillfälle att prova en ny produkt. Kan tillägga att denna finns även för ögonbryn.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz