Sasco Aloe Vera Gel

Sasco Aloe Vera Gel är den bästa aloegel som jag har köpt i Sverige.

Sasco Aloe Vera GelAloe Vera innehåller en mängd näringsämnen, som vitaminer, mineraler och enzymer. Inom hudvård används Aloe Vera främst för att lugna, skydda och återfukta huden. Sasco Aloe Vera gel är 100% ekologisk.

Den är bra att använda efter en dag i solen, efter hårborttagning, eller vid klåda från insektsbett. Den passar att använda på hela kroppen, även i ansiktet. Den är fettfri, oparfymerad och lämnar ingen stel konstig hinna på huden som jag tycker att en del geléer kan göra. Jag tycker att den här är mycket bättre än till exempel CCS Aloe Vera gel och Jason Aloe Vera gel (som jag tycker kan lämna just den där stela klibbiga känslan).

Vintertid när huden blir lite torrare så blandar jag 50/50 med Aloen och bodylotion när jag smörjer in mig efter duschen. Gör likadant på sonen som lätt får torr och irriterad hud vintertid. Så den används året runt hemma hos oss, därav den större flaskan på bilden (som jag köpt pump till).

Det är ingen WOWprodukt som gör underverk, men jag gillar ändå den. Den känns naturlig och jag tycker om att den är så användbar som den är. Den stora flaskan är bra hemma och tuberna är bra att ha med sig på resor och när man helt enkelt vill ha en tub tillgänglig.

Sasco Aloe Vera gel finns i flera storlekar, 75ml, 100ml, 200ml, 500ml.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz