Rosenseriens läppcerat är testat

Rosenseriens läppcerat är testat av mig under lång tid, genom flera årstider. Min erfarenhet utav detta lip balm är bara bra. 

Jag köpte ceratet förra vintern och har märkt att jag oftast väljer det framför de andra jag har hemma (Eos och Burt’s Bee). Och det är inga dåliga cerat det heller, använder fortfarande dem. Oavsett årstid så gillar jag det lika mycket. Jag har faktiskt inget dåligt att säga. Konsistensen är bra, blir ingen klistrig hinna. Smak, doft och som sagt konsistensen får full pott av mig. Det är absolut ingen WOW-effekt. Men det finns några plus:

  • Ger bra återfuktning.
  • Drygt  (räcker länge).
  • Känns naturligt, kan även användas på torr hud t ex runt munnen (om man behöver).
  • Skyddar dina läppar, ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende.
  • Innehåller karnaubavax som skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt.

Rosenseriens läppcerat är testat

 

 

 

 

Jag har hittat läppceratet i fem olika smaker (jordgubb, lavendel, blåbär, röda bär och tranbär, men själv bara haft strawberry. Alla har 100% naturligt och mer än 96% ekologiskt certifierat innehåll. Rosenseriens läppcerat är testat och använt så mycket att det är dags att köpa ett nytt. För det kommer jag garanterat att göra igen. Priset ligger idag runt 105:-.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz