Rituals Body Scrub Hammam Hot Scrub

Rituals Body Scrub Hammam Hot Scrub var inte den första utav Rituals jag testade. Men däremot den som stannade kvar i mitt badrum.

Kroppsskrubben är baserad på exfolierande havssalt med värmande Ingefära och uppfriskande Eukalyptus. Huden känns mjuk och fräsch efter att du har skrubbat dig. Doften är precis lagom fräsch och uppfriskande, inte för stark. Det är nog den största anledningen till att just denna blev min favorit. Man får SPA-känslan hemma i sitt eget badrum. Den sägs ge en varm känsla i kroppen (Ingefäran fungerar värmande) och minskad trötthet, höjt humör (Eukalyptus). Det sistnämnda vet jag inte om jag märkt någon större skillnad på, men däremot på huden.

Rituals Body Scrub Hammam Hot Scrub

 

 

 

 

Jag fick tips i butiken när jag köpte den att ställa burken upp och ner, på grund av oljan. Så är det bara att vända på burken när du ska använda den. På det viset håller sig saltet fuktat av oljan hela tiden och du slipper få några torra riviga saltkorn.

Jag gillar fler av Rituals kroppsskrubbar men detta är överlägset min favorit då jag föredrar en fräsch och ren känsla framför en till exempel blommig eller citrusdoftande Scrub.

Rituals Body Scrub Hammam Hot Scrub 450 g är dryg och räcker länge. Burken kostar 195:-.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz