Redken Body Full Schampo ger volym

Redken Body Full Schampo ger volym om man känner att man har hår eller frisyr som kräver det.

Redken Body Full Schampo ger volymJag har inget jättestort behov av ett volymschampo då mitt hår inte är speciellt tunt och jag har en kortare frisyr. Men jag kan ändå vissa dagar beroende på frisyrval tycka att det gör skillnad med ett volymschampo. Visserligen för bästa effekt så bör man använda detta varje dag inklusive tillhörande balsam. Sen spelar givetvis val av stylingprodukter en stor roll också. Jag har även Redken Body Full Instant Bodifier en volymgivande leave-in mousse hemma.

Jag använder detta schampo vid enstaka tillfällen och tycker att håret blir luftigt och fräscht, håller sig bra hela dagen. Det finns några anledningar till varför jag inte vill/behöver använda volymschampo regelbundet. Jag får alltid klåda i hårbotten oavsett märke då jag testar just volymschampon, de är ju mer uppbyggande på hårstrået. Kanske är därför, jag vet inte.. Sen har jag lite tjockare hår så jag behöver inte den effekten, även om jag säger emot mig själv genom att berätta att även mitt hår blir bättre när det ”lyfts” och blir luftigare.

Jag tycker att Redken Body Full Schampo ger volym, rengör, har lång hållbarhet, ger glans. Det är det bästa schampot jag har testat som ger volym. Det är avsett för de med normalt till fint hår. Doften är mild och behaglig, som alla Redkens schampon. Det är drygt, löddrar lagom och är lätt att skölja ur.

Jag rekommenderar er som funderar på ett volymgivande schampo att testa detta. Bara för några år sedan så var det så mycket billigare att beställa sina produkter från England. Men idag finns det så många webbshoppar som har bra priser och titt som tätt kampanjer på ”paket” med både schampo och balsam, så även storflaskor. Priset ligger idag på ca 125-280:- för 300ml, och 329-495:- för 1000ml.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz