Redken Blonde Idol BBB Spray

Redken Blonde Idol BBB Spray Lightweight Conditioner är en lättviktig, multibenefit balsamspray. 

Redken Blonde Idol BBB SprayDen stärker hårstrået från hårbotten till hårtoppen, ger fukt och motverkar poröst, frizzigt hår. Innehåller värmeskydd, reder ut och gör håret mjukt och glansigt. Man kan antingen använda den som vanligt balsam och sköljer ur eller som en leave-in spray för extra skydd och vård.

Jag har testat och använt många leave-in sprayer och jag vet vad jag är ute efter när jag letar ny produkt. Jag vill att den ska vara vårdande, lättviktig (mycket viktigt att den inte tynger ner håret), dofta lätt och fräscht, ge glans och framförallt verkligen kännas att den gör skillnad för håret. Det var nog däremot första sprayen jag köpt som är avsedd för blont hår.

Så vad tycker jag då efter att ha använt denna i några månader?

Jag gillar den så mycket att jag idag fick hem min andra beställning. Så den lär nog fortsätta finnas hos mig ett tag framöver. Jag har inte använt den som ett balsam och sköljt ur, endast som leave-in. Det är så att jag har alltid höga förväntningar på Redkens produkter, då det är ett av mina favoritmärken när det gäller hårvårdsprodukter. Det är inte ofta hittills de gjort mig besviken, inte denna gång heller.

Redken Blonde Idol BBB Spray 150ml kostar idag ca 149-360:- beroende på vart man köper den.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz