Poscapennan är en superbra produkt

Poscapennan är en superbra produkt som jag hittade för några år sedan. Jag önskar att jag hade haft den långt mycket tidigare i mitt liv. 

Poscapennan är en superbra produktÅtminstone då jag gillar vitt.. Ja, jag älskar vitt, vita väggar, vita möbler, vita saker. För den saken skull har jag inte allt i vitt. Men det kräver sitt underhåll, särskilt om man har barn. Möbler, väggar och saker kan lätt få sig några märken i stundens hetta när leken är i gång. Det är inte bara barn som gör märken i saker i hemmet:). Det är lätt hänt även som vuxen.

Med denna vattenbaserade penna så löser man lätt detta problem utan att behöva ta fram färg och pensel, om det gäller små hack och skråmor. Pennan finns med sju spetsbredder. Dessutom måste man inte älska vitt för att hitta nyttan med Poscapennan, den finns i många färger. Den är testad på 55 olika material (se här). Poscapennorna är permanenta på porösa material men kan tvättas bort från blanka material. Man får vara väldigt lätt på handen när man använder den. Trycker man lite för hårt så rinner det ut en hel del.

Jag har använt den på allt från tavelramar, väggar, möbler, garderober, lister, dörrar osv. Hållfastheten är mycket bra. Jag tycker att Poscapennan är en superbra produkt som jag rekommenderar alla att ha hemma för små skavanker i hemmet. Sen är de ju utmärkta pennor för alla pysselälskare, användningsområdena är oändliga. Det finns till och med de som använder pennan till att måla på naglarna, så bara fantasin sätter gränser. Inte är de dyra heller, för jag tycker att de är väldigt dryga. Självklart beroende på vad man använder den till. Men köper du en penna för att fylla i saker hemma, då räcker den i flera år. Priset på pennorna ligger mellan 39-69:-.

 

 

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz