Philips Avance Collection Stavmixer

Vi har köpt en Philips Avance Collection Stavmixer (HR1672). Inte för att jag vet om vi egentligen behöver en. Men det kan vara bra att ha..

Är det inte så med många köksapparater? Detta är inte vår första stavmixer heller, tror snarare att det är den tredje genom åren. Men nu var det ett tag sen vi hade en och vi bestämde oss för denna. Varför valde vi just den när det finns så många att välja på? Jo, det var faktiskt några saker som fick oss att besluta oss om denna Philips Avance Collection Stavmixer (HR 1672).

Philips Avance Collection Stavmixer

 

 

 

 

Men först lite information om apparaten: Kraftfull 800 W-motor som kan användas med en mängd olika tillbehör så att du kan bearbeta nästan alla ingredienser och få ett bra resultat vid tillredning av mat. Variabel hastighetsinställning och turbofunktion i en enda knapp ger dig mer kraft när du pressar. Man startar långsamt för att förhindra stänk och ökar hastigheten gradvis tills man nått önskad hastighet. Knivarna har titanbeläggning som sägs vara sex gånger hårdare än stål. Den vågformade nederdelen på mixerstaven förhindrar stänk och spill vid mixning.

Det medföljer en stor hackare, en stor mixbägare (som ska vara speciell) och visp.

Vi tittade och jämförde några modeller innan vi beslutade oss för denna Philips. Men ingen av de vi tittade på hade den vågformade nederdelen, som jag tror spelar stor roll. Både när det gäller rengöring och stänken. Sen var det den variabla hastighetsinställningen, att kunna börja försiktigt och sen öka. De sakerna ihop med tillbehören avgjorde vårt val av stavmixer.

Philips Avance Collection Stavmixer

 

 

 

 

Vi har hackat, vispat och är över förväntan nöjda med resultatet. Jag tycker att den är en bra hjälpreda och ett bra komplement till större apparater. Stora köksapparater är ofta jobbiga att plocka fram, speciellt för ett mindre arbetsmoment. Den är helt klart den bästa stavmixern vi har haft hittills. Den är mer kraftfull och klarar mer än de tidigare. Visserligen har de andra kostat lite mindre också. Ett plus till får den för att den är lätt att diska. Priset för en Philips Avance Collection Stavmixer HR1672 ligger idag på ca 799:-

 

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz