Peter Thomas Roth CC cream är bra

Peter Thomas Roth CC cream är bra. Den är bra för att den ger så många fördelar i en och samma tub.

Peter Thomas Roth CC cream är braJag köpte den första gången för ett par år sedan, i USA. Då fanns det inte så många som sålde den här i Sverige, men det gör det idag. Det jag letade efter var en produkt som jämnade till huden på ett naturligt sätt. Vill absolut inte ha en foundation eller något kraftigt täckande. Gillar inte känslan av att ha mycket smink, speciellt när det gäller huden. Innan jag hittade Peter Thomas Roth CC cream så hade jag varit utan någon liknande produkt ett bra tag. Innan använde jag mineralfoundation.

Jag ville ha en produkt som kändes fräsch på huden, återfuktande men inte flottig. Inte för skimmrig, inte för matt, inte för täckande, mer naturlig än foundation, men lite förskönande för huden i alla fall. Marknaden är stor av CCkrämer och BBkrämer osv. Har aldrig gillat någon innan jag hittade denna. Om sanningen ska fram så är det inte ofta jag sminkar mig med mer än mascara och lite concealer. Men när jag gör det så är Peter Thomas Roth CC cream min favorit (i alla fall tills jag en dag hittar en ny:).

  • Denna CC cream är en anti-aging produkt med SPF 30.
  • Den ger lyster, skyddar och ger fukt.
  • Jämnare hudton
  • Minskar fina linjer och rynkor

Den är utmärkt att använda året om, även om man kan behöva ha två nyanser att välja mellan. Är man blek i hyn så ska man definitivt välja Light, den är mer neutral i tonen. Light/medium är mer gul i tonen. Men denna kräm är betydligt lättare att få anpassad efter rätt hudnyans än vad till exempel foundation är. Jag tycker som sagt att Peter Thomas roth CC cream är bra.

Priset ligger mellan 395-495:- beroende på vart man köper den. Jag brukar köpa min hos Skincity då jag gillar deras service.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz