Paulas Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Jag har nu använt Paulas Choice Resist 10% Niacinamide Booster i drygt fem månader och är inne på min andra förpackning. Så vad tycker jag då om denna booster? 

Låt mig först berätta lite om den. Detta är en produkt som är specifikt sammansatt för att minska förstorade porer och andra tecken på åldrande. Niacinamide är en form av B3 som kan minska förstorade porer och rynkor. Det sägs att den även reducerar acneärr och andra pigmenteringar. Detta lätta serum lugnar, reparerar och stramar upp huden. Boostern innehåller även en mängd stärkande och skyddande antioxidanter. Passar alla hudtyper, även känslig hud. Parfymfri.

Man använder den genom att tillsätta den i sin creme eller serum, eller direkt på huden. 1-2 gånger per dag, 2-3 droppar står som rekommendation. Men jag tycker att det går åt mer än så, i alla fall om man använder den direkt på huden.

Paulas Choice Resist 10% Niacinamide Booster

 

 

 

 

Uppenbarligen är det något jag gillar med den eftersom jag köpt min andra förpackning och fortsätter med produkten. Jag tycker att den ger ett resultat med framförallt en jämnare pigmentering och mindre porer. Å andra sidan så har jag inte så mycket rynkor som jag lider av och därför inte uppmärksammat något resultat där. Jag upplever även att jag blir liiite mindre blank i hyn under dagen. Ett plus till är att den går att kombinera oavsett vilket hudvårdsmärke du använder. Jag själv till exempel är ju Dermalogicafrälst, men använder denna booster.

Priset för en Paulas Choice Resist 10% Niacinamide Booster ligger idag på 499:- 20ml.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz