Paulas Choice Exfoliating Body Spray

Paulas Choice Exfoliating Body Spray 2% Salicylsyra är en spray för kroppen som löser upp finnar, plitor och pormaskar. 

Paulas Choice Exfoliating Body SprayDet är en spray med antibakteriella egenskaper som effektivt behandlar acne och Keratosis Pilaris (Keratosis Pilaris är en mycket vanlig hudsjukdom som uppträder som många små, grova, röda eller bruna knölar främst runt hårsäckarna på överarmar, ben, skinkor och ibland kinder). Salicylsyran tränger djupt ner i porerna och löser upp finnar, plitor och pormaskar och förhindrar att nya tilltäpptheter uppstår. Sprayen innehåller hudvänliga och lugnande ingredienser som effektivt dämpar rodnad och irritation i huden.

  • för behandling av acne, finnar, Keratosis Pilaris, rodnad
  • alkoholfri formula, torkar ej ut huden
  • 100% fri från doft- och färgämnen
  • snabbtorkande, ger ej fläckar på kläder
  • gör huden ren på djupet
  • lätt att använda på hela kroppen tack vare sprayfunktion

Jag vet i ärlighetens namn inte hur jag ens hittade denna produkt första gången. Jag vet ju vad jag använder den till..inte för att jag har finnar eller orenligheter på kroppen. Men det är den bästa produkt jag har provat för att slippa röda prickar i bikinilinjen efter hårborttagning. Det är nämligen ett minne blott sen jag började med denna spray. Bättre än alla peelingprodukter och krämer som lovar just detta.

Jag kan inte uttala mig om hur bra den fungerar mot Keratosis Pilaris då jag inte har det. Har ej heller finnar på kroppen som jag använder den till, men den fungerar väldigt bra mot ev inåtväxande hår och röda prickar till exempel vid bikinilinjen, i alla fall på mig. Paulas Choice Exfoliating Body Spray räcker väldigt länge (beror givetvis på hur stort område man använder den på). Flaskan är på 118ml och kostar 299:-. Tror att det bara är Skin City som säljer Paulas Choice i Sverige (än så länge, i alla fall vad jag vet)?

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz