O.P.I Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil

Hösten kommer och med det följer kylan och dessa torra nagelband. Jag har hittat en produkt jag gillar.. O.P.I Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil.

O.P.I Avoplex Nail & Cuticle Replenishing OilOljan är baserad på avokado och återfuktar, förnyar och mjukar upp dina nagelband. Helst ska man massera in den två gånger om dagen, det räcker med en droppe i varje nagelband. Den hjälper även till att stärka naglarna så att de inte delar sig.

Jag kan ärligt säga att några två gånger om dagen inte skett, inte ens varje kväll om jag ska vara helt ärlig. Men jag gör det när jag har tid och när jag kommer på det, och den hjälper! Den känns inte för oljigt kladdig heller, självklart blir man oljig just när man smörjer in. Men den går snabbt in i nagelbanden. Jag brukar ta handkräm på händerna och dessa droppar på nagelbanden och sen massera in allt, några minuter senare känns händerna relativt kladdfria. Kan jag verkligen inte vänta (så som det oftast är) så smörjer jag in alltihop och torkar sen endast av fingertopparna på papper. Då får nagelbanden det de behöver och jag kan använda mobilen, ipaden osv..utan att få fettfläckar på skärmarna.

Har man bättre planering än mig och kan smörja in dessa droppar utan att behöva ta på till exempel mobilen direkt efter eller nåt annat, utan kan vänta tio minuter och låta de absorberas då får man nog ännu bättre resultat. Ett plus är att den luktar gott också, då menar jag att den luktar naturligt fräscht (svagt). O.P.I Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil innehåller 7,5ml och kostar ca 160:-, som jag brukar skriva priset beror på vart man köper. Det finns även en Oil to go-förpackning=en tub som man kan ha med sig i väskan eller fickan eller om man föredrar den framför flaskan med pipetten.

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz