O.P.I Avoplex High Intensity Hand & Nail Cream

En handkräm för utsatta och torra händer som verkligen hjälper är O.P.I Avoplex High Intensity Hand & Nail Cream. 

Tänk att man alltid letar efter den där handkrämen som är perfekt. Den som återfuktar, skyddar men inte kladdar och känns fet. Jag har nu använt mig av den här en längre tid och det är mycket jag gillar med den. Det står att det ska vara en återfuktande kräm för dig som behöver lite extra allt. Innehåller protein, olja och antioxidanter för att ge maximal återfuktning och skydd.

O.P.I Avoplex High Intensity Hand & Nail Cream

 

 

 

 

Jag måste nog säga att det är en av de bästa jag har använt. Den återfuktar både händer och nagelband och luktar väldigt gott. Visst är den dyrare än många andra jag har provat, men den räcker länge och den gör skillnad. Den finns i två storlekar, en 50ml och en 120ml.

Vad är det då jag gillar med O.P.I Avoplex High Intensity Hand & Nail Cream? Jo, jag gillar att den finns att köpa i två storlekar. Jag ÄLSKAR att den känns återfuktande och inte fet. Jag gillar doften. Jag gillar känslan på händerna. Framförallt jag gillar att jag känner ett resultat, mina händer känns återfuktade. Men som med allting annat här i livet, det gäller ju att vara lite ihärdig (åtminstone vintertid). Då får man försöka smörja regelbundet om man vill ha mjuka och lena händer.

Jag har tidigare skrivit om O.P.I Nail & Cuticle Replenishing Oil som är en nagelbandsolja som är perfekt att kombinera ihop med denna handkräm. Båda dessa produkter har stannat kvar som favoriter hos mig.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz