Mat på Restaurang ät i Nyköping

Jag har lite blandade känslor för detta ställe. Mat på Restaurang ät i Nyköping har testats.

Restaurangen har en egen ingång från en mysig gård, samt en ingång från en mindre galleria. En del av restaurangen är mer cafélik då de delar lokal med Coffeehouse by George. De har öppet till 21 på vardagarna och 01 på helgerna och de serverar allt från starters till burgare, sallad, kött, fisk, mackor och dessert. De har varit lite fyndiga med att ha en rolig meny för sina burgare. Till exempel, ”The heartbreaker”- En grisburgare muterad med en nötburgare med en ostgömma i mitten. Defibrillator finns i gallerian.

Burgarna föll mig inte alls i smaken, köttet var för grovmalet för att jag ska gilla det. Det var någon krydda som tog över som jag inte gillade (kan ha varit i brödet). Dessutom var de torra. Nä, burgare blir det inte där något mer.

Nyköpingsmackan med oxfilé & bea med picklad rödlök, den var god. Speciellt med den picklade rödlöken på. Dock kan den nog upplevas rätt fet, hade behövts något som gör den ”fräschare”.

Mat på Restaurang ät i Nyköping

 

 

 

 

Sallad med räkor & ägg (handskalade räkor & pocherat ägg). Räkorna var goda och många. I övrigt en ganska tråkig sallad. Inga oväntade och roliga grönsaker.

Mat på Restaurang ät i Nyköping

 

 

 

 

Däremot var servicen jättebra och personalen trevlig. Det fanns ingen information vad rätterna innehöll när vi beställde, så jag upptäckte först när maten kom att min sallad innehöll spenat (som jag inte kan äta). De fixade då en ny sallad till mig utan problem.

Vi har ätit deras churros också som är en nyhet hos dem. Dessa köpte vi hem en kväll och provade med nutella till (som medföljer). Jag vet inte om det beror på att vi just köpte hem eller inte, men de var lite sega. Vi bor dock inte långt från restaurangen så de fraktades inte många minuter. Har ätit mycket godare churros.

Mat på Restaurang ät i Nyköping

 

 

 

 

Mat på Restaurang ät i Nyköping är det något jag rekommenderar, ja här kommer mina blandade känslor in i bilden. Maten är enkel, råvarorna är svenska och ekologiska. Det är mysigt att stanna och äta lite om man är i city. Menyn innehåller lite av allt, men ändå är det något som fattas för att jag verkligen ska längta tillbaka dit igen. Vill att maten ska vara ännu bättre för att jag ska tycka att detta är en restaurang att rekommendera.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz