L’Oreal shine blonde schampo och balsam

L’Oreal shine blonde schampo och balsam (conditioner) är bra produkter om man som blond vill behålla glansen och lystern. 

Och det behövs verkligen i ett blont hår speciellt om håret är blekt eller blonderat. Det har annars en tendens att bli matt och livlöst. Man behöver också ofta något som neutraliserar gula nyanser som lätt uppstår mellan slingning/blondering. Jag har testat schampon för blont hår från flera tillverkare genom åren, men det är nog bara två som jag gillar. Det ena är L’Oreal shine blonde schampo och så Redken blonde idol. De två ger mig ett resultat jag gillar. Det vill säga glans, lyster, fräscht hår (inte nertyngt).

L'Oreal shine blonde schampoL’Oreal shine blonde schampo sägs ge vård, skydd, och ren klar färg åt blonda hår. Vilket är precis det jag upplever. Céraflash TM teknologin i Shine blonde neutraliserar de oönskade gula reflexerna, vårdar och skyddar färgen och ger håret exceptionell glans.
Schampot innehåller Ceramider som reparerar och skyddar håret, samt ett ämne som neutraliserar kalk från vattnet.

L’Oreal shine blonde cremebalsam används som komplement till schampot. Och informationen som finns att få tag på är ungefär samma som för schampot. Det vill säga att det ger vård, skydd och ren och klar färg, samt neutraliserar gula reflexer och ger glans. Jag tycker precis likadant där, det stämmer. Mitt hår tyngs aldrig ner av dessa produkter vilket jag gillar.

L'Oreal shine blonde cremebalsamDet här med att hitta ”rätt” schampo är en djungel och det tar tid och framförallt, det kostar mycket pengar. Man läser eller hör talas om (eller blir rekommenderad) ett schampo som ska vara såå bra. Man får förväntningar och så blir det inte alls så, utan det slutar med att det står ett gäng halvanvända flaskor i badrummet. Därför hoppas jag att ju mer information vi alla kan hitta om (egentligen alla produkter) schampon desto bättre uppfattning kan vi bilda oss innan vi köper. Eller är det önsketänkande:)

Dessa ligger lägre i pris än mina andra favoritmärken Redken och Joico. Men jag gillar att byta produkter lite då och då. Och detta schampo och balsam har jag återkommit till i många år nu. Schampot finns i flera storlekar som 250 ml, 500 ml (även en ännu större). Priset är ca 69-189:- för 250 ml och för 500 ml ligger priset på ca 99-299:-. Det är ganska stor prisskillnad, vilket gör att det går att fynda bra schampo för bra pris. Balsamet ligger på ca 89-189:-.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz