L’anza Healing Volume schampo är ingen favorit

L’anza Healing Volume schampo och balsam är ingen favorit hos mig. Jag har testat dessa flera gånger genom åren vid olika perioder, senast precis just nu.

L'anza Healing Volume schampo och conditionerJag kommer fram till samma sak varje gång, jag gillar dom inte. Uppriktigt så har jag aldrig använt något av L’anzas schampo och varit nöjd. Stylingprodukter har dom några bra som, Healing Volume Zero Weight Gel, Healing Style Beach Spray, Healing Style Urban Molding Paste. Även om jag bara har Beach spray hemma nuförtiden. Har hittat andra favoriter nu:). Healing Strength Silk Serum har jag använt i flera år också, är sådär nöjd med den. Tycker inte att den gör så mycket för håret som jag upplever med till exempel Redken och Joicos produkter. Det finns det andra inlägg om, och kommer fler så småningom.

Känslan med L’anza Healing Volume schampo och balsam blir ingen WOWeffekt, den uteblir helt. Jag vet att det står att man ska använda dom en tid för att se resultat. Och det har jag gjort! När det gäller volymen så ger det mer effekt med Zero Weight Gel. Sen kan det absolut spela roll att jag har tjockt hår. Kanske passar dessa produkter bättre till dom med tunt hår. Detta finns att läsa om produkterna:

Thickening schampo

  • Ökar tjockleken med upp till 60% med hjälp av silicamineral
  • Avlägsnar överskottsfett och avlagringar
  • Volymgivande

Sulfat, gluten, paraben och natriumkloridfri. Fullt UV-skydd. Färgbevarande.

Thickening conditioner

  • Ökar tjockleken med upp till 60% med hjälp av silicamineraler
  • Reparerar, reder ut och ger glans
  • Djupgående näringsämnen
  • Viktlös volym

Sulfat, gluten och parabenfri. Fullt UV-skydd. Färgbevarande.

Står också att fyllnadskänslan byggs upp successivt med tiden.

Dessa produkter har jag nog testat för sista gången. Då de inte lever upp till hur jag vill att mitt hår ska kännas när det är nytvättat. Men som sagt så är jag inget fan av L’anzas hårvårdsprodukter. Priset ligger idag mellan 138-229:- för schampoo och 143-220:- för balsam, beroende på vart man köper dom. Brukar finnas paketpris också.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz