La Roche-posay cicaplast mains handcreme

Säg den person som inte letar efter en bra handkräm varje vinter i vårt avlånga land. Jag är givetvis en av dom som letar varje år..ibland hittar jag någon som blir favorit, för ett tag. Till exempel La Roche-posay cicaplast.

Förra vintern föll lotten på La Roche-posay cicaplast mains handcreme. Jag gillar den för att den lugnar irriterad hud, stärker hudens barriär och skyddar. Den är avsedd för torra och nariga händer, är oparfymerad, och utan parabener.

La Roche-posay cicaplastJag vill ha en handkräm som ger rikligt med fukt och skydd, men den får inte kännas fet. Ibland känns det som en omöjlig ekvation. För antingen så hjälper krämerna inte alls (och är starkt parfymerade), eller så är de så feta att man inte kan ta i någonting efter att man har smort in händerna. Då blir det så svårt att hitta tillfällen att smörja. För nog tar man i grejer hela dagarna, till och med kvällarna. För vilka använder inte mobilen eller ipaden efter att man gått till sängs (vilket man inte borde). Dagen efter i dagsljus så är skärmen så ”dimmig” och kladdig av handkrämen att den måste torkas av.

La Roche-posay cicaplast skapar hinna på händerna

Nä, fram för kladdfria handkrämer som gör att man använder dom oftare. Angående La Roche-posay cicaplast mains så känns det som en slags osynlig hinna på händerna efteråt. Men ändå inte som en fet kräm gör. Så den fungerar för mig, även om jag mest använder den kvällstid, till natten. På dagarna tycker jag mest om att smörja med Jon Won hudolja. Det är lustigt för det är en olja, men den går direkt in i huden utan att lämna det minsta spår efter sig. Superbra enligt mig som komplement till alla andra krämer i badrumsskåpet. Den är även bra till torra armbågar, fötter osv.

Jag brukar köpa bägge produkterna på Apotea.se. La Roche-posay cicaplast mains 50ml för 87:-. Och Jon Won 100ml spray för 69:-.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz