Jag har testat By Terry Hyaluronic Powder

Jag har testat By Terry Hyaluronic Powder och har mitt omdöme klart..

Detta är en produkt som jag egentligen inte vill tipsa någon annan om, för att jag skulle vilja behålla det som min skönhetshemlighet. Jag har ställt mig frågan flera gånger, varför har jag inte hittat denna produkt tidigare. Men men..nu har jag gjort det och nu finns den hos mig (för alltid?), eller åtminstone en lång tid framöver.

Testat By Terry Hyaluronic PowderHyaluronic Hydra Powder är en optimal finishing produkt som skapar illusionen av en jämn och perfekt hud. Det är ett fuktgivande ultrafint puder-stoft som är berikat med hyaluronsyra, som används som ett sista steg i din hudvårdsrutin/makeup för att sudda ut ojämnheter på huden och skapa en flawless finish. Pudret är helt ofärgat (snarare vitt) och har en förmåga att sudda ut porer, fina linjer, fixera makeup, resultatet blir en sidenmatt finish. Jag tycker det är superbra till att matta ner det blanka i till exempel pannan, om man nu har problem med det. Men det fungerar förvånansvärt lika bra på torra partier då det som sagt är fuktgivande. Huden känns silkeslen.

Man skakar ut en liten mängd i locket och applicerar med en stor fluffig borste, men bara ett tunt lager. Det är en multi-tasking produkt som kan användas på två sätt:

  • Applicera ett tunt lager under natten efter din hudvårdsrutin. Pudret vårdar, återfuktar och kapslar in fukten i huden.
  • Applicera ett tunt lager efter din dagliga hudvårdsrutin som en avslutande produkt. Eller så lägger du på pudret innan makeup, som en primer med en utslätande effekt och fuktgivande egenskaper.

Jag har nu testat By Terry Hyaluronic Powder i många nätter och det känns riktigt bra. Jag har givetvis mest testat att använda det dagtid och jag kan inget annat än att älska denna produkt. Det är verkligen en allroundprodukt som kan användas dagligen. Priset ligger runt 429:-.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz