Heeler hälkoppar mot hälsmärta

Heeler hälkoppar mot hälsmärta och hälsporrar är ett av de bättre alternativen jag har använt. Vill då göra er uppmärksamma på att jag har ca 10-12 olika sulor och hälkoppar i olika material och komfort (även formgjutna efter mina fötter).

Heeler hälkoppar mot hälsmärta

 

 

 

 

  • Dessa är tillverkade i Sverige, miljö- och CE-märkta samt återvinningsbara.
  • Stabil bas som inte tippar skorna och håller hälen rak.
  • Greppar mot skons hälkappa och kan lätt flyttas från sko till sko.
  • Hudvänligt material som håller samman fotens naturliga fettkudde.

Lider man av hälsmärta och (eller) hälsporrar så vet man att man prövar precis vad som helst för att kunna gå med mindre smärta. De flesta inlägg/sulor/hälkoppar lovar mindre smärta, men ger ytterst lite lindring. Det är min erfarenhet i alla fall. Alla är sina egna specialister och rekommenderar sina produkter, så även de som formgjuter. Sen söker man upp en ny fotspecialist som hävdar att de formgjutna statiska sulorna inte är bra. De behöver vara flexibla..osv osv. Jag var även iväg och gjorde stötvågsbehandlingar, inte heller det hjälpte. Jag har köpt betydligt fler än dessa 10-12 sulor/inlägg/hälkoppar jag har nu.

Heeler hälkoppar mot hälsmärta

 

 

 

 

Men ändå så köpte jag ytterligare ett par då jag valde dessa Heeler hälkoppar mot hälsmärta och hälsporrar för ca ett år sedan. Jag var lite orolig att de inte skulle passa i så många skor. De flesta blir för stora i skor så att de inte blir bekväma. Och det är klart i ett par väldigt tunna, låga skor så kan de bli för mycket. Men i många skor fungerar de bättre än andra hälkoppar/sulor. Ett plus får dem för att de ligger kvar i skon utan att flyttas runt. De har absolut inte löst mina smärtor, men jag gillar dem mer än många av mina andra. De lindrar åtminstone lite så att jag kan ha skor ibland som jag annars inte klarar. Heeler hälkoppar mot hälsmärta rekommenderas även till barn. De finns att köpa för ca 349-399:-.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz