Hamburgare på Bun Meat Bun

Hamburgare på Bun Meat Bun i Farsta Strand söder om Stockholm har testats av min familj.

Hamburgare på Bun Meat BunDet var inte helt lätt att få tag på sittplatser en tidig eftermiddag. Vi fick köa en stund i denna lilla lokal, där kön stundtals var till dörren. Där stod vi och hoppades att några snart skulle resa sig så att vi skulle slippa äta i bilen. Men lagom till vi beställt och betalat så blev det några platser lediga. Det var dock väldig trångt där inne den dagen vi var där. Vilket inte skapar så mysig stämning, någon vill ha ens plats innan man tagit sista tuggan (eller ens börjat äta).

Menyn är liten och enkel, vilket jag gillar. Jag hade höga förväntningar på detta hamburgerställe efter att ha läst så otroligt många bra recensioner. Det blev en Beachtown BBQ. Jag måste dessvärre säga att jag är besviken, visst förväntningarna var höga. Har en del att jämföra med då vi ätit mycket goda burgare i USA. Men även på Phil’s Burger (se inlägg här).

Köttet föll mig inte riktigt i smaken. Jag gillar när det är mald högrev och bringa som har en härlig stekyta, och är riktigt saftigt med bara salt och peppar. På Bun Meat Buns hemsida står det att de endast använder högrev som de trycker till på stekbordet för att få en stekyta. Men jag upplevde inte köttet som saftigt, snarare torrt. Sen om det var just min burgare och jag hade otur, det vet jag inte. Baconen var bra stekta, pommesen var inget speciellt. Helhetsmässigt ok, men inte mer. Det finns stort utbud på hamburgerställen idag så kommer jag att äta Hamburgare på Bun Meat Bun igen, nej.

Jag tycker absolut att de ligger rätt prismässigt. Nu har jag visserligen bara ätit mat där, och inte testat till exempel deras milkshake. Men ledsen Bun Meat Bun, jag blev inte nöjd.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz