Eos lip balm är testat

Eos lip balm är testat och jag är splittrad..en del av mig gillar de och en del av mig gör det inte. 

Eos lip balm är testatDessa läppbalsam är 95 % ekologiska och 100 % naturliga, helt fria från petrolatum och parabener. De innehåller vitamin E, sheasmör och jojobaolja. Förpackningen är annorlunda, både praktisk och opraktisk. Passar dock inte så bra i trånga fickor:), men är smidig att smörja med. Finns massor med smaker som smakar naturligt.

Jag önskar att de återfuktade lika bra som jag tycker att Burt’s Bee (har tidigare skrivit om de här) gör. Det är inte det mest långtidsåterfuktande lip balm jag testat, jag smörjer och smörjer. Men det kanske är för att jag är medveten om att jag testar en ny produkt och att mina läppar inte är vana vid dessa ännu. Det kanske blir bättre ju längre man använder de? Tveksamt, det är andra omgången inom ett par år som jag kör en period av olika smaker av Eos lip balm.

Förra gången blev det aldrig bättre, det var därför jag inte köpte de igen då. Skam den som ger sig tänkte jag och testar igen, nya smaker. Denna gång sweet mint och medicated tangerine (sistnämnda köpt i USA). Den med mint känns fräsch, bara hållfastheten som jag kan klaga på. Vill inte behöva smörja heeela tiden. Den med tangerine är min favorit, av dem. Den håller längst på läpparna.

Fördelen är att de inte blir kladdiga, blir ingen klistrig känsla på läpparna. Det blir ingen tjock och kladdig hinna som blir kleggig när man är ute i minusgrader.

Jag vet att de fått både ris och ros i media, det finns två läger om dessa små runda söta läppbalsam. Många hävdar att de fått reaktioner runt munnen när de använt dem (tror främst i USA). Medan många är frälsta och tycker att det är de bästa läppbalsam som finns. Eos lip balm är testat och jag är splittrad..en del av mig gillar de och en del gör det inte. Det som gör att de inte blir en favorit hos mig är att de inte återfuktar under tillräckligt lång tid.

Priset ligger idag på ca 50-89:-

 

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz