Dermalogica-tre bästa ögonkrämerna

Dermalogica-tre bästa ögonkrämerna enligt mig. Det låter kanske mycket med tre stycken, men det är tre helt olika. Som alla fyller sina funktioner på sitt vis. Låt mig förklara..

Dermalogica-tre bästa ögonkrämernaDermalogica Total Eye Care med spf 15

 • ger rikligt med fukt
 • slätar ut fina linjer och motverkar förtida åldrande
 • är lätt tonad
 • motverkar påsighet och optiskt ljusspridande medel som tar bort mörka ringar under ögonen
 • skyddar mot skadliga UV-strålar utan att irritera

Detta är den första av de tre jag började med för många år sedan. Jag har sedan dess alltid gillat denna ögonkräm väldigt mycket. Den har aldrig irriterat mina ögon, jag gillar att den har spf, att den är lätt tonad är superbra. Jag har använt den året runt i många år. Jag har mycket svårt att byta ut den. Men för ett par år sedan fick jag höra att för ett optimalt resultat kunde man förstärka effekten genom att använda Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum under Total Eye Care.

Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum

 • fina linjer och rynkor motverkas
 • intensivt fuktgivande
 • närande och vitaliserande
 • lugnande och utslätande
 • svullnadsdämpande
 • spänstgivande
 • vårdar och förebygger känslig hud

Man tar några droppar av serumet och följer sen upp med ögonkrämen. Det är en skön känsla runt ögonen efter att ha smort in med dessa produkter. Ögonområdet känns rikligt återfuktat, vilket är extra skönt om man som jag har rinniga ögon. Vilket resulterar i att jag blir torr runt ögonen då jag torkar tårar många gånger per dygn. Men givetvis behöver man inte ha mina problem för att uppskatta dessa krämer och serum. Serumet innehåller även svullnadsdämpande ingredienser samt Hyaluronsyra som matar huden med fukt under längre tid. Ultracalming Complex verkar antiinflammatoriskt, motverkar rodnad och klåda samt lugnar irriterad hud.

Dermalogica MultiVitamin Power Firm

 • reparerande
 • utslätande
 • reducerar tecken på förtida hudåldrande
 • förbättrar spänst och elasticitet
 • motverkar fuktförlust

Denna är avsedd för mogen/torr hy och mycket bra för solskadad hy. Jag gillar att använda den nattetid. Men det är bara för att jag använder Total Eye Care med spf på dagtid. Annars skulle jag använda den på dagarna också, och det händer att jag gör. Det finns ingen av dessa tre som jag kan välja bort. Jag gillar alla tre.

Dermalogica-tre bästa ögonkrämerna är favoriter och vägrar lämna mitt badrumsskåp:)

Jag önskar att detta vore ett sponsrat inlägg men det är det inte.

Priset på Total Eye Care ligger idag på ca 379-525:- 15ml.

UltraSmoothing Eye Serum 431-595:- 15ml.

MultiVitamin Power Firm 439-595:- 15ml.

 

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz