Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion

Jag har testat Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion som är ett avslutande ansiktsvatten. Man använder det efter sin rengöring morgon och kväll. 

I ärlighetens namn så har jag inte använt ansiktsvatten på flera år. Men fick nu för mig att jag skulle köpa det och testa om det var något för mig.

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion

Detta är alltså ett ansiktsvatten som skyddar hudbarriären och bibehåller hudens pH-värde. Det avlägsnar rester av smuts och rengöringsprodukter, samt är porsammandragande, uppfriskande, lugnande, och mjukgörande.

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion innehåller Essentiell olja av neroli som har skyddande och reparerande egenskaper, samt motverkar uttorkning. Växtvatten av grönt te förbättrar rengöringeffekten och verkar renande och porsammandragande. Huden blir återfuktad och får en frisk lyster.

  • Skyddande
  • Reparerande
  • Motverkar fuktförlust/återfuktande
  • Rengörande
  • Förbereder huden för efterföljande vård

Vilka passar ansiktsvattnet till då, alla hudtyper. Den sägs reducera torrhet utan att lämna en fet hinna. Detta är i alla fall vad Decleor lovar.

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion

 

 

 

 

Ansiktsvattnet doftar ljuvligt gott, sådär SPA-likt. Som när man varit och gjort en ansiktsbehandling. Det känns skönt att svepa en bomullstuss/rondell med Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion över ansiktet. Jag gillar det lika mycket de kvällar jag är helt osminkad (vilket i och för sig är rätt ofta). Efteråt känns min hy faktiskt återfuktad och inte alls torr. Däremot har jag inte använt det helt regelbundet morgon och kväll, blir mest kvällar.

Jag tycker att mina förväntningar är uppfyllda. Det känns som att beskrivningen av ansiktsvattnet stämmer ganska bra, jag upplever det varken bättre eller sämre. Det är inte en produkt som jag inte kan vara utan. Däremot en produkt jag kan rekommendera andra att testa om man har behov av ett ansiktsvatten som inte torkar ut huden.

De finns i 200ml, och 400ml. De minsta kostar idag runt 150kr och uppåt. 400ml flaskorna kostar ca 199kr och uppåt (om det inte finns någon kampanj någonstans på nätet).

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz