Clinique lash power mascara är min favorit

Clinique lash power mascara är min favorit och nummer ETT när det kommer till mascara. Jag tror att jag alltid kommer att använda den.

Clinique lash power mascara är min favoritJag vet ärligt inte hur många år jag använt denna mascara..det är så många år att jag inte kommer ihåg när jag började med den. Har givetvis testat väldigt många andra också, senast Clinique lash power feathering mascara. Det är en uppföljare av den vanliga Lash power, men med en större borste. Och jag gillar verkligen inte den. Tycker att den blir kladdigare runt ögonen och inte lika hållbar. Jag har testat väldigt många olika märken som Lancome, Dior, Max Factor, Maybelline, L’Oreal, Isadora, Bare Minerals, Fiberwig, Sensai osv. Men ingen är som Clinique lash power mascara. Det är ”originalet” som är den bästa för mig.

  • Det är en mascara som håller länge. Upp till 24 timmar utan att smula eller flyta ut.
  • Den håller i regn, svett, fukt och tårar. Samtidigt är det lätt att ta bort den med varmt vatten.
  • Testad av ögonläkare och passar både för känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

Jag har rinnande ögon och kan verkligen inte ha ”vanliga” mascaror, vill inte ha vattenfast mascara. Så detta med en tubmascara som man bara tvättar bort med lite varmt vatten passar mig perfekt. Borsten är liten vilket gör det otroligt lätt att komma åt alla fransar. Speciellt om man inte välsignats med långa, täta fransar. Som sagt så sitter den bra hela dagarna igenom oavsett väder och vind. Jag tycker det är otroligt skönt att slippa smulor från mascara runt ögonen. Det har hänt många gånger att jag gnuggat mig i ögonen och sen kommit på att jag har mascara, och ändå ser man ingen skillnad efteråt. Sen kan jag ärligt säga att det inte blir någon Woweffekt av den, även om man kan dra flera lager och bygga upp fransarna lite. Allt beror ju givetvis på hurdana fransar man har.

Priset på Clinique lash power mascara ligger på ca 179-225:- beroende på vart man köper den.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz