Clarion Hotel Örebro, ok men inte mer

Tillägg till tidigare inlägg om Clarion Hotel Örebro:

Vi har nu tillbringat ytterligare fyra nätter på detta hotell. Bodde där under juldagarna. Vissa saker har förändrats i mina åsikter och upplevelser.

Denna gång hade vi ett familjerum i den nyare delen. Rummet var mycket bättre än familjerummet i den äldre delen. Men inte så fräscht, tapeter skavda, märken på väggar och golv. För få handdukar (vilket givetvis är snabbt åtgärdat), undermålig städning, handukar som har smutsmärken osv.

Frukosten var katastrofalt dålig denna gång. Saker var slut, fylldes på dåligt. När det fanns bacon, så fanns det inte ägg..och när de fyllde på ägg..fanns inget bacon. Glas, skålar tog slut flera gånger..då fick man vänta rätt länge. Utbudet sämre än förut, tråkigt. Borden var kladdiga och porslin plockades av dåligt. Inte i takt med att folk kom och gick.

Nä skärpning Clarion Hotel Örebro om ni vill ha gäster!


20151128 skrevs detta om Clarion Hotel Örebro:

Vi har sovit på Clarion Hotel Örebro några gånger. Har blandade känslor för detta hotell.

Vi har haft några olika typer av rum där b.l.a dubblerum och familjerum. Med fönster mot Nygatan och även inåt gården. Jag har även besökt deras Spa.

De familjerum vi haft har pyttesmå badrum (rätt värdelösa i ett familjerum skulle jag vilja påstå). Ett rum med en dubbelsäng och ett med en våningsäng. Fanns även lite leksaker i denna typ av rum. Inget märkvärdigt och ingen lyx. Om man inte räknar silverfiskar som det lilla extra:)

Dubbelrum Clarion ÖrebroEtt vanligt dubbelrum hade vi sist vi sov där. Då fanns det bara 160×200 säng, en fåtölj och typ inget mer. Där var badrummet lite större (än familjerummet), dock något som jag avskyr…så svag stråle i duschen att det knappt går att skölja ur schampo.

Frukostarna är helt ok där. Inget oväntat. Ingen lyx. Men alltid påfyllt och personal som håller ordning. Har även köpt upp mat till rummet som var absolut godkänd.

Var nöjd med Spabehandlingarna jag gjort. Samma där, helt ok.

Sammanfattningsvis så är det ett hotell som är ok, men inte mer. Har bott på betydligt sämre..och även mycket bättre. Utav de hotell vi testat i Örebro så är det ändå det vi gillar bäst. Men gissar att det nya Clarion som öppnar i mars 2016 centralt i Örebro kommer att vara bättre.

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz