Cetaphil Restoraderm Body Moisturizer

Jag har köpt Cetaphil Restoraderm Body Moisturizer som är en lugnande och återfuktande bodylotion för torr eller mycket torr, kliande och känslig hud. 

Huden hamnar lätt i obalans i vårt klimat denna årstid och många får problem med kliande och känslig hud. Jag letade efter en bodylotion som skulle gå in snabbt i huden då det var till min son i första hand. Det är sällan barn gillar smörjande med krämer och väntan med kläder osv.

Cetaphil Restoraderm Body Moisturizer

 

 

 

 

Lite information om denna bodylotion:

Restoraderm Body Moisturizer innehåller en kombination av patenterad ceramid och Filaggrinteknologi som har tagits fram för att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Lotionen innehåller även niacinamid (B3) samt allantoin som kan lugna och skydda mycket torr, kliande och problematisk hud. Krämen har en mjuk och krämig konsistens och går snabbt in i huden och gör huden smidig. Kan även användas av personer med känslig hud, även den som har atopisk dermatit. Kan användas till barn från 6 månader och uppåt. Fri från parfym och parabener, hypoallergen.

När jag hade läst allt detta så var jag övertygad om att jag hittat rätt lotion. Så hans vintriga torra, kliande hud skulle bli bättre. Jag började även smörja in mig med denna för att testa och se vad jag tyckte. Cetaphil är ett märke som många verkar gilla om man googlar runt lite. Jag har gjort ett försök tidigare att gilla deras produkter genom att testa Cetaphil Moisturizing Lotion, men det blev absolut inget favorit för mig. Tyvärr inte denna Cetaphil Restoraderm Body Moisturizer heller. Varken klådan i huden eller de torra partierna blev bättre, trots ihärdigt smörjande. Jag har köpt åtskilliga krämer genom åren och det känns som jag har testat det mesta snart. Nu har jag nog hittat något som fungerar, åtminstone just nu..men det får det bli ett annat inlägg om.

Men det blir inga mer köp av denna Restoraderm då de torra partierna och klådan kvarstår. Det enda jag gillade var konsistensen på lotionen.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz