Jag har testat Cetaphil Moisturizing Lotion

Jag har testat Cetaphil Moisturizing Lotion, som alla verkar gilla..utom jag, eller jag tycker väl att den är Ok, men inte mer. 

Jag har testat Cetaphil Moisturizing LotionJag läste om det märket tidigare då den funnits länge i USA. Men jag tror den kom till Sverige först förra året. Och det sägs att kändisar där borta använder dessa produkter och att de ska vara bra. Förpackningarna ser verkligen Apotek-basic ut. Och krämen är icke-lyxig.

Cetaphil Moisturizing Lotion för torr och känslig hud är en oparfymerad och mild lotion. Lotionen bidrar till att bevara fukten i huden och innehåller ämnen som skyddar och hjälper huden att bevara sin naturliga skyddsbarriär. Den täpper ej till porerna och låter huden andas. Innehåller panthenol och glycerin.

  • Lätt och behaglig att använda – gör inte huden fet
  • Täpper inte till porerna och låter huden andas
  • Ger kontinuerlig återfuktning upp till fyra dagar efter användning
  • Skyddar och stärker hudens naturliga fukt
  • Pumpflaska 500 ml

Det är vad som står om denna lotion. Och visst, den återfuktar. Om den täpper till porerna kan jag inte uttala mig om, jag har bara använt denna på kroppen. Det är inte en kräm/lotion som jag skulle smörja ansiktet med. Fast den är både till ansikte och kropp. Den går snabbt och lätt in i huden utan att kännas fet, och jag kan klä på mig direkt efter applicering utan att den kladdar på kläderna. Vilket är ett stort plus. Så visst det är en bra baslotion utan doft, lyx och flärd. Den fungerar till hela familjen både liten och stor. Jag har testat Cetaphil Moisturizing Lotion en längre tid nu och jag faller inte riktigt för den. Jag kan inte riktigt säga vad det är, men det finns andra kroppslotion som fungerar bättre på mig. Som jag helt enkelt gillar mer.

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz