Lip balm, läppbalsam, cerat – Burt’s Bees

Lip balm, läppbalsam, cerat – Burt’s Bees. Vad man nu än väljer att kalla dom så är de mina favoriter. Här ska ni få veta varför..

Lip balm, läppbalsam, cerat - Burt's BeesBurt’s Bees producerar naturliga skönhetsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener och syntetiska doftämnen. Produkterna är certifierade av Natural Products Association, en organisation som Burt’s Bees arbetar med för en grönare värld. Ingredienserna härstammar från bin så som bivax och honung och innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Andra ingredienser som förekommer är kokos och solrosolja.

Jag vet inte om det var i England eller USA jag köpte dom första gången. Då var det fortfarande ganska svårt att hitta dom i Sverige, men nu finns de lite varstans. Tror faktiskt att jag föll för dom direkt, de blir inte kladdiga som en del andra cerat/lip balm blir. Men ändå känner man att de återfuktar. Jag tror faktiskt inte att jag har testat ett enda av dom som jag inte gillat. Jag har alla dom på bilden och några smaker/dofter till hemma just nu, men har haft fler. Har mest haft den med pepparmynta, blir en minttouch, känns fräscht. Men man kan aldrig få för många Burt’s Bees, en i väskan, en i jackan, en i sängbordet, en i badrummet..ja och många fler. Har till och med köpt en till min fyraåring.

Min absoluta senaste favorit av dom är den vita på bilden, ultra conditioning. Jag har bara hittat den utomlands hittills. Men till min stora glädje såg jag idag att Lyko har tagit in den! Den är kliniskt bevisad att den återfuktar i 4 timmar och innehåller sheasmör och kakaosmör. Den är superbra att använda när det är kallt ute, men även inför nätterna när man går och lägger sig. Dock är den helt utan smak och doftämnen.

Tycker de är helt ok i pris (även om de är lite billigare i USA). Men de är dryga och räcker länge, ibland för länge. Man kan ju vilja hinna testa flera smaker/dofter. Ni kan bland annat köpa dom på Lyko och Apotea för ca 39-49:-.

 

Du kanske också vill läsa...

wpDiscuz