Big Boy’s Grill & Bar i Varberg

Big Boy’s Grill & Bar i Varberg hamnade vi på när vi letade efter ett ställe som skulle kunna servera goda hamburgare, jag googlade efter recensioner och många var bra..men så besvikna vi blev.

Vi var ett sällskap på fyra personer som slog oss ner vid ett bord och väntade på att få göra vår beställning. Två personer serverade och tog emot beställningar (de var inte särskilt trevliga, speciellt den ena). Anledningen till att vi valde att testa hamburgare där var för att vi såg att de har Jack Daniel’s burgare på menyn. Det vill säga, dressingen baserad på Jack Daniel’s och burgaren toppas även med Jack Daniel’s glaze (enlig deras meny). Vilket vi såg fram emot då vi ätit det i USA, men inte hittat det här hemma på restaurang i Sverige. Så äntligen..trodde vi.

Big Boy's Grill & Bar Varberg

 

 

 

 

Vi blev jättebesvikna, köttet var torrt (står i menyn att det är högrev), brödet var torrt och burgaren smakade inte Jack Daniel’s. Det var även för mycket dressing. Pommesen som serverades till var inte goda heller. Jag vet inte om vi hade otur och fick dålig mat, eller om de som lämnat bra recensioner aldrig ätit hamburgare på ett bra ställe. Vi påpekade faktiskt att vi inte kände smaken av JD i burgaren, fick då till svar att det där kan vara lite känsligt så de är lite försiktiga med smaken. De menade på att det är inte så många som gillar om det smakar för mycket! Det var nog ett av de märkligaste svaren vi fått på nån restaurang. Så man ska inte känna en JD smak i en JD-burgare?!?!

Prisnivån hade varit helt ok om maten varit bra. För fyra personer betalade vi ca 850-900:- för hamburgare inkl dryck. Det var det inte värt. Kommer jag att besöka Big Boy’s Grill & Bar i Varberg igen eller rekommendera, svar nej.

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz