Bareminerals Blemish Remedy Concealer

Bareminerals Blemish Remedy Concealer är precis den concealern som jag har letat efter. 

Detta är ett heltäckande concealerstick som täcker blemmor och reducerar rödhet. Det är ett mjukt stick som innehåller aspbarksextrakt och tea tree olja som verkar naturligt bakteriehämmande. Innehåller även kaolinlera som motverkar blanka partier och absorberar överflödig talg. Hylsan är försedd med en vässare för att skapa önskad form för bästa applicering. Det är väldigt enkelt och bekvämt att använda.

  • Krämigt concealerstick som finns i 4 nyanser för täckning av blemmor.
  • Reducerar rödhet och verkar bakteriehämmande.
  • Kaolinlera reducerar överflödig talg.

Som vanligt är den viktigaste frågan när det gäller concealer..

Täcker den det jag behöver? 

Ja. Det gör den verkligen, oavsett om det gäller ljusa pigmenteringar eller blemmor. Jag har nu hittat två favoriter som jag gillar (se tidigare inlägg om Bareminerals Bareskin Coverage Serum Concealer). En anledning till att jag tycker om båda dessa är att de känns lite verkande också, inte bara som smink. Jag gillar den fräscha, rena känslan i ansiktet och inte den sminkade. Därför passar de här produkterna mig bättre än rena sminkconcealers som bara täcker, men inte gör mer än så.

Bareminerals Blemish Remedy Concealer

 

 

 

 

Jag föredrar också att det är ett stick, tycker inte om att kleta ner fingrarna i burkar och förpackningar. Det känns ohygieniskt. Jag tycker att Bareminerals Blemish Remedy Concealer är en bra och prisvärd concealer som dessutom är dryg. Jag har använt den i flera månader nu och är fortfarande lika nöjd. Den här kommer jag definitivt fortsätta att köpa. Priset ligger idag på ca 300-399:-.

 

Du kanske också vill läsa...

Kommentera

wpDiscuz